Κλείστε Ραντεβού Close Button GYN4ME

Λαπαροσκοπική Χειρουργική – Δυνατότητες

Η Λαπαροσκοπική Χειρουργική αποτελεί το σημείο εξειδίκευσης του κέντρου μας.

Τα τελευταία χρόνια, οι Λαπαροσκοπικές Επεμβατικές Τεχνικές έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις κλασικές ανοιχτές (μέσω κοιλιακής τομής ) και κολπικές χειρουργικές μεθόδους, προσφέροντας στη γυναίκα μια σειρά από σημαντικά προτερήματα.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε για τα Προτερήματα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής :

Η Λαπαροσκοπική Τεχνική αποτελεί σήμερα τη μέθοδο εκλογής σε όλα τα Γυναικολογικά Χειρουργεία.

Η ομάδα του Ιατρείου μας, έχοντας εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον Τομέα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, διενεργεί με υπευθυνότητα και ασφάλεια όλες τις Γυναικολογικές Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις.

Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή (Αφαίρεση της Μήτρας)

Η Αφαίρεση της Μήτρας (Υστερεκτομή) μπορεί να γίνει λαπαροσκοπικά σχεδόν στο 100% των περιπτώσεων. Η Αφαίρεσή της μπορεί να είναι πλήρης (Λαπαροσκοπική Ολική Υστερεκτομή)  ή μερική (Λαπαροσκοπική Υφολική Υστερεκτομή).

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για την Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή – link:

 

Λαπαροσκοπική Αφαίρεση Ινομυωμάτων

Τα Ινομυώματα της Μήτρας ταλαιπωρούν εκατομμύρια γυναίκες. Η Λαπαροσκοπική Αφαίρεση ενός ή περισσότερων Ινομυωμάτων της Μήτρας γίνεται αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για την Λαπαροσκοπική Αφαίρεση των Ινομυωμάτων :

 

Ενδομητρίωση – Διάγνωση και Θεραπεία

Η διάγνωση και θεραπεία της Ενδομητρίωσης γίνονται αποκλειστικά με τη Λαπαροσκοπική Τεχνική. Η ομάδα μας πραγματοποιεί τακτικά Εκτεταμένες Λαπαροσκοπικές Χειρουργικές Επεμβάσεις σοβαρών περιπτώσεων Βαριάς Ενδομητρίωσης σε γυναίκες με Χρόνιο Κοιλιακό Πόνο ή/και Υπογονιμότητα.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για την Ενδομητρίωση :

Πρόπτωση Μήτρας – Κυστεοκήλη – Ορθοκήλη

Η σύγχρονη χειρουργική θεραπεία της Χαλάρωσης του Πυελικού Εδάφους (Πρόπτωση Μήτρας – Κυστεοκήλη – Ορθοκήλη), είναι η λαπαροσκοπική. Το Ιατρείο μας αποτελεί ένα από τα ελάχιστα κέντρα στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τη Διόρθωση της Πρόπτωσης Μήτρας, της Κυστεοκήλης και της Ορθοκήλης λαπαροσκοπικά, προσφέροντας έτσι στη γυναίκα μια σειρά από σημαντικά προτερήματα, μεταξύ άλλων και την αποφυγή χρήσης των Κολπικών Πλεγμάτων και των επιπλοκών τους.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για το θέμα της Πρόπτωσης – link: Μενού “Πρόπτωση”

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για το θέμα Επιπλοκές των Κολπικών Πλεγμάτων :

Ακράτεια Ούρων

Η ιδανική Θεραπεία της Ακράτειας των Ούρων γίνεται μέσω μιας Λαπαροσκοπικής Επέμβασης, της Λαπαροσκοπικής Κολποανάρτησης. Το Ιατρείο μας αποτελεί το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που πραγματοποιεί αυτήν την επέμβαση.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για την Ακράτεια Ούρων – Ουρογυναικολογία: Μενού “Ουρογυναικολογία”

Ογκολογία

Τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα περιστατικά του Καρκίνου του Ενδομητρίου (Καρκίνου της Μήτρας) μπορούν να αντιμετωπισθούν χειρουργικά με την Λαπαροσκοπική Τεχνική. Εκτός  από την Αφαίρεση της Μήτρας, κατά το Λαπαροσκοπικό Χειρουργείο μπορεί να γίνει και Λεμφαδενικός Καθαρισμός (Λεμφαδενεκτομή – Αφαίρεση Λεμφαδένων), είτε πλήρης είτε μερικός (μέσω της Μεθόδου Sentinel – του Λεμφαδένα “Φρουρού”). Εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνωστό, ότι το αποτέλεσμα ως προς την πρόγνωση της νόσου μετά από Λαπαροσκοπική Αντιμετώπιση δεν διαφέρει από αυτό μετά από την κλασική ανοιχτή χειρουργική μέθοδο. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε στη γυναίκα την ιδανική ενδεδειγμένη ογκολογική θεραπεία, προσφέροντάς της παράλληλα και όλα τα προτερήματα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Τεχνικής.

Διερεύνηση και Θεραπεία Υπογονιμότητας

Η Υπογονιμότητα αποτελεί ένα ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα στην εποχή μας. Η Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Τεχνική προσφέρουν τη δυνατότητα της ακριβούς Διάγνωσης αλλά και ιδανικής Θεραπείας των ανατομικών και κάποιων λειτουργικών αιτίων που μπορούν να οδηγήσουν σε Υπογονιμότητα, όπως Συγγενείς Ανωμαλίες της Μήτρας (Δίκερη Μήτρα, Μονόκερη Μήτρα, Διάφραγμα Μήτρας, Πολύποδες), Ενδομητρίωση, Συμφύσεις, Ινομυώματα, Διαταραχή Διαβατότητας των Σαλπίγγων κ.ά..

Κύστεις Ωοθηκών

Η Αφαίρεση Κύστεων των Ωοθηκών αποτελεί μια από τις συχνότερες Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις στη Γυναικολογία. Γίνεται συνήθως σε εξωτερική βάση και η γυναίκα παίρνει εξιτήριο μετά από λίγες ώρες.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε περισσότερα για τις Κύστεις των Ωοθηκών